Online audio edukativni program

Šta je mentorski program podrške Veliki Izazov?

Trajno rešenje za skidanje kilograma bez restriktivnih dijeta

Play Video about online audio program jovana jevremovic utisak i cene
Zašto ovaj program

Ovo je mentorski program podrške koji će ti omogućiti da:

1

Izgubiš trajno višak kilograma, bez restriktivnih dijeta

2

Naučiš kako da održiš kilažu i ne vratiš ponovo višak kilograma

3

Zavoliš sebe i svoj odraz u ogledalu

Edukativni audio program
+
direktno mentorstvo
4 meseca

Trajno rešenje za skidanje kilograma bez restriktivnih dijeta

trajne promene navika u ishrani

Trenutno je program
dostupan za samostalno
pohađanje po 50%
sniženoj ceni

pristup lekcijama godinu dana

TRENUTNO JE ZATVORENA PRIJAVA SA MENTORSTVOM.

PROGRAM JE DOSTUPAN ZA SAMOSTALAN PROLAZAK KROZ LEKCIJE.

CENA JE 50% UMANJENA U TOM SLUČAJU.

To znači da je materijal programa dostupan svima ali bez bonus dodataka rad 1na1 sa mnom i Viber grupe podrške.

Za iznos od 199e dobijate mogućnost samostalnog prolaska kroz lekcije programa u narednih godinu dana sa pristupom materijalu 24/7. 

Ova ponuda je kratkoročna i dostupna do kraja meseca.

Ako želiš da pogledaš spisak lekcija koje te čekaju u programu, piši mi na email [email protected]

Šta će ti doneti moje mentorstvo?

Mršavljenje bez zabrana, odricanja i najpre BEZ GLADOVANJA i dijeta.

Program podrške je nastao kao posledica mog iskustva, onog što sam lično isprobala na sebi i moj rezultat od -20kg, kao dokaz da sve što sam napisala radi i četiri godine nakon mršavljenja, nisam vratila ni jedan kilogram.

Poenta je u načinu mršavljenja, koji će ti trajno rešiti problem, a ne kratkoročno, kao što je to slučaj sa držanjem restriktivnih dijeta posle kojih se osećaš kao ponovni neuspeh.

Program i moje mentorstvo je za tebe ukoliko imaš sledeće probleme koje želiš da rešiš:

– ne mogu nikako da smršam trajno, šta god da sam pokušala.

– ne mogu da održim kilažu nakon što izgubim kilograme tokom držanja dijete/režima ishrane.

– nezadovoljna sam fizičkim izgledom i svojim odrazom u ogledalu, vidim samo ono loše na sebi.

Predlozi rešenja i konkretni saveti te čekaju u audio lekcijama, i uz njihovu primenu kilogrami će otići trajno, a ti ćeš se konačno osloboditi straha od njihovog ponovnog vraćanja, jer ćeš tokom našeg zajedničkog rada 1na1, moje podrške (mentorstvo) i podrške grupe žena koje su tu iz istog razloga kao i ti, izgraditi zdravije navike i održivost.

Nakon što dođeš do svoje brojke na vagi, nema više pitanja “Kako da održim rezultat?”

Imaćeš znanje, učvršćeno promenama koje će se dešavati svakodnevno tokom samog procesa mršavljenja. Ponovo ćeš se radovati svom odrazu u ogledalu.

A najvažnije od svega, kao kruna našeg zajedničkog rada, upoznaćeš sebe i svoje emocije onako kako nisi do sada, tako da više nećeš imati potrebu da utehu, beg, sigurnost ili kratkoročno zadovoljstvo tražiš u hrani. Imaćeš sebe. Tvoja unutrašnja devojčica će imati tebe, da brineš o njoj na način na koji ona to zaslužuje, a prejedanja će postati prošlost.

Šta ćeš naučiti

Šta dobijaš ukoliko se prijaviš na program podrške?

Prijavom na program podrške, bilo da je cilj gubitak viška kilograma ili izgradnja zdravijih navika i zdravijeg načina života, dobijaš jasne korake i konkretne predloge rešenja kroz audio lekcije uz pomoć kojih ćeš:

 • dobiti jasne i konkretne predloga obroka i smernice kako se kombinuje pravilno hrana, kako bi naučila suštinu na kojoj se zasniva zdravija ishrana (ne pravim plan ishrane jer nisam nutricionista), koji hleb i testeninu da izabreš, obroke za poneti  i organizaciju obroka za naredni dan, kako da spremaš i za sebe i za porodicu od onoga šta imaš u frižideru a ne moraš ceo dan da budeš u kuhinji, kako da se nateraš da treniraš i kako konkretno da ojačaš samopouzdanje, kako da izbegneš prejedanje u PMS-u, kako da upoznaš svoje telo i njegove PRAVE potrebe,
 • naučićeš kako to emocije utiču na potrebu za slatkišima i kako da smanjiš konzumiranje industrijskih slatkiša, zameniš ih za zdravije izbore slatkiša, umesto da ih potpuno i naglo izbaciš, što je neodrživo i nemoguće,
 • naučićeš kako ostati dosledna, istrajna, kako održati motivaciju do kraja, kako izbeći vraćanje na stare navike, kako izbeći drugu krajnost i opterećenost zdravom hranom, šta jesti za praznike i kako izbeći prejedanje,
 • naučićeš kada i koliko često treba da jedeš, kako ne bi bila 24h opterećena šta i kada smeš da jedeš, kao i da ne moraš da izbacuješ hranu koju voliš koju ti sve dijete brane, već da naučiš koja je koločina te hrane koja je u skladu sa tvojim dnevnim potrebama,
 • naučićeš šta znači biram pametnije jer je to način razmišljanja koji ćeš koristiti ostatak života, kako ne bi bila željna hrane koju voliš, a opet da ostaneš dosledna sebi i svojoj odluci da usvojiš zdravije navike koje će biti tvoja svakodnevica,
 • naučićeš kako se vodi dnevnik ishrane i zašto on čini 50% tvog uspeha, kako se biraju mini ciljevi i kako da ih ostvaruješ svakodnevno tako da stalno osećaš ponos i zadovoljstvo jer ti zaista ide,
 • naučićeš kako da prevaziđeš početne izazove poput  visokih očekivanja kao i zamku sve ili ništa, na zdravorazumski način, uz osećaj ponosa i potvrde da radiš stvarno sjajnu stvar za sebe,
 • naučićeš koliko često treba da se meriš kako ne bi odustala pre vremena i kako da brojke ne budu tvoj strah, neprijatelj i pritisak, već da rade za tebe i motivišu te,
 • naučićeš  kako da odoliš i prevaziđeš krize, kako da prevaziđeš strah od još jednog neuspeha, kako da kažeš ne koleginici/mami/sestri koja te nudi svaki čas hranom, kako da prevaziđeš svakodnevne borbe i izazove, kao i šta da radiš ako ipak ne uspeš da odoliš, i kako da nastaviš dalje i najvažnije kako da ne odustaneš,
 • naučićeš kako se kombinuje hrana u svakom obroku kako ne bi imala glavobolju šta da jedeš u gostima, restoranu, proslavama, rođendanima i sl.
 • naučićeš kako da napraviš vreme za sebe bez osećaja da si zbog toga sebična i da radiš ono što voliš a što ti nedostaje i za šta nikad nemaš vremena,
 • naučićeš kako da se oslobodiš  uverenja koja ti ne služe, poput straha od „loše hrane/smeća“, i da se fokusiraš na dugoročno održive navike,
 • naučićeš kako da prevaziđeš osećaj griže savesti i krivice nakon prejedanja, kao i to da „brljanje“ ne postoji, kako ne bi krivila sebe i osećala se loše, a naučićeš i šta stoji iza tog osećaja „nisam dovoljno dobra i nikad neću uspeti“.
Kome je namenjen audio program?

Ko je žena kojoj će program podrške Veliki Izazov pomoći da promeni stil života?

 • Program je namenjen tebi koja si prepoznala i odlučila da ti je dosta vraćanja na staro nakon restriktivnih dijeta.
 • Program je namenjen tebi koja si odlučila da vratiš moć u svoje ruke i kreiraš  zdraviji životni stil prema svojoj meri – svojim potrebama, željama, mogućnostima i zdravstvenom stanju.
 • Program je namenjen tebi koja želiš da kreiraš održivost, da naučiš da promeniš i transformišeš način razmišljanja koji te ograničava i čini nezadovoljnom, kao i loše navike i uverenja koje imaš o sebi i svom izgledu.
 • Program je namenjen tebi koja želiš da naučiš da oprostiš sebi, da veruješ sebi, da prihvatiš sebe i svoje emocije, kako prijatne tako i neprijatne kao deo normalnog, svakodnevnog života kako utehu i beg ne bi iznova tražila u hrani jer si svesna da tako trajno narušavaš i uništavaš svoje mentalno, fizičko i emocionalno zdravlje.
 • Program je namenjen tebi koja želiš da naučiš da stekneš balans, umerenost, da biraš pametnije a da se ne plašiš da pojedeš hranu koja je nutritivno siromašna u trenucima kada to zaista tvoje telo i duša želi.
 • Program je namenjen tebi koja želiš da primeniš jasne korake kako bi stekla veštine doslednosti, upornosti, bolje organizacije i jednostavnosti kako u ishrani tako i na ostalim životnim poljima.
 • Program je namenjen tebi koja ne želiš više da trpiš, da ćutiš, gutaš, potiskuješ i guraš u sebe sve ono čemu jasno i glasno želiš da kažeš NE i koja se usuđuješ da izgradiš jasne granice prvo prema sebi a onda i drugima.
 • Program je za tebe koja si spremna da naučiš kako da kažeš DA slobodi izbora, koja želiš da kažeš DA boljem i kvalitetnijem za sebe jer znaš da zaslužuješ i vrediš uključujući kvalitetnu hranu, treninge, putovanja, vreme za sebe i svim potrebama koje prepoznaš tokom procesa lične transformacije.
 • I NAJVAŽNIJEza kraj, program je za tebe koja si spremna da prestaneš da meriš sebe brojkama, kalupima i savršenstvu prema tuđim merilima i trendovima. Program je tu da te nauči kako da ponovo zavoliš sebe i svoj odraz u ogledalu.
 • Za tebe koja želiš da vratiš pravu sebe sebi, bez obzira na sve izazove koji će se na ovom putu javljati jer ni dana više ne želiš da ostaneš ovde gde si sada. Jer znaš da si vredna svakog dana i svake sekunde svog života, baš takva kakva jesi, jedinstvena i autentična, SVOJA.
 • Program je namenjen tebi koja želiš da ostaviš u nasleđe svojoj deci zdravije navike i način života.

Još uvek nisi sigurna da je program baš za tebe?

Program je namenjen tebi koja se, pored svih životnih uloga koje imaš – i majka i supruga i domaćica i zaposlena, usuđuješ i odvažuješ da ulažeš u sebe, svoj lični rast i razvoj zato što želiš da se osećaš bolje i energičnije, da živiš kvalitetnije, da naučiš da se hraniš zdravije i vodiš računa o svom mentalnom, fizičkom, emocionalnom i duhovnom zdravlju.

Trenutno se osećaš da si u ćorsokaku, hronično si umorna i preplavljena obavezama i pritiskom da u svemu što radiš budeš dovoljno dobra, i deci, i partneru i ukućanima i svima oko sebe, ali ipak bez obzira na sav svoj trud imaš osećaj da sve što uradiš nije dovoljno dobro.

Izgubila si kompas u svakodnevnim obavezama, ne znaš gde ćeš pre, osećaš se bezvoljno, nervozno i sputano, i kao kompenzaciju za stres, umor, probleme, pritisak sa svih strana, previše neprijatnih emocija koje ni ne stigneš da proživiš već ih samo gomilaš i potiskuješ, preživljavajući dan za danom, jedva čekajući da se dan završi, utehu, beg, sigurnost, mir ili kratkoročno zadovoljstvo da pobegneš od svega ovoga tražiš u hrani.

Sve češće se prejedaš i osećaš grižu savest, upućuješ sebi gomilu uvreda, osećaš neuspeh, sramotu i očaj nakon svakog obroka nad kojim gubiš kontrolu. Pokušavaš svakodnevno da držiš dijetu, misliš da ćeš gladovanjem rešiti svoj problem viška kilograma, pridržavaš se preko dana svih pravila i zabrana, odričeš se hrane koju voliš a ipak svako veče završiš tako što prekršiš sve i odustaneš.

Uprkos svemu tome, svako jutro krećeš ispočetka radeći iste stvari ponovo, na isti način, očekujući da će ovaj put uspeti.

Nakon nekog vremena i konstantnog počinjanja i odustajanja, osećaš kao da si u začaranom krugu, da si večiti luzer, zameraš sebi greške i šalješ sebi poruku da nikad nećeš uspeti šta god da pokušaš.

Iako negde u sebi, u dubini duše znaš da možeš, želiš i zaslužuješ više od tog svakodnevnog mučenja ali si očajna jer ne znaš šta da uradiš da konačno vratiš sebi staru sebe, da ponovo budeš zadovoljna svojim telom, da budeš zadovoljna kad se pogledaš u ogledalo, da budeš zadovoljna zdravljem, da vratiš sebi samopouzdanje.

Dosadilo ti je da živiš sa konstantnim osećajem krivice što nemaš više vremena za sebe, što trpiš tuđe uvrede, što koliko god da se trudiš da držiš sve pod kontrolom, i urednu kuću i čist veš i oprane sudove, i spremljene obroke za ukućane i svoju dijetu, budeš svima dobra, svaki dan završavaš osećajem kao da si isprana krpa koja nema motivacije ni želje za životom a kamoli za treningom i zdravijim životom.

Razumem te i ja sam bila ova žena. Odatle i izlaze ove reči.

Iako se plašiš još jednog novog početka, još jednog novog razočarenja ili neuspeha, iako znaš da će ti biti teško, spremna si jer šta god da se desi tokom procesa, znaš da ti neće biti teže nego ovde gde si danas.

Ne želiš više dijete, odlučila si da te nigde dobro do sada nisu dovele. Želiš da izgradiš zdravije navike tako da budeš primer i ponos svojoj deci, da i oni iz svog doma u život upavo ponesu to – naučene zdravije navike odmalena, i sliku u sećanju istinski srećne i zadovoljne majke, kao najlepše nasleđe za budućnost koje majka može ostaviti svom detetu.

Šta je uključeno

Kako će ti sadržaj programa i moje direktno vođstvo olakšati život?

Uštedećeš i vreme, energiju, razočarenja, patnju, novac koji ćeš baciti na još dijeta koje ne rade.

Imaćeš sve jasne i pre svega proverene korake koje sam ja primenila prvo na sebi i živim ih već četiri godine, na jednom mestu, tako da ne moraš da gubiš vreme na potragu i lutanje za još zbunjujućih ili neproverenih informacija.

 

 

Nisi sama.

Imaćeš moje direktne smernice i mentorsku podršku u trenucima kada naiđeš na realne izazove i prepreke u svakodnevnom životu. 

Hej! Nema više besmislenih pravila, zabrana, gladovanja, odricanja, već logika, zdrav razum i jasne smernice koje možeš da uskladiš sa svojim svakodnevnim obavezama. Zar to nije radosna vest?

Sve konkretne predloge ti prilagođavaš baš sebi, NEMA MORANJA, jer je svaki proces individualan i poseban, baš kao i svaka od vas koja je deo ekipe. Zato imaš mene za individualnu podršku baš za tvoj problem. 

Program nije za tebe ako – važno!

 • Tražiš izgovore i razloge zašto nećeš uspeti, umesto načine kako da prevaziđeš trenutno stanje u kom se nalaziš, a kojim nimalo nisi zadovoljna. 
 • Ako nisi svesna benefita koje će ti novi stil života doneti, odnosno ako su tvoji snovi i potrebe manji od „preskupo mi je“ jer na taj način šalješ sebi poruku da nisi vredna ulaganja u sebe.
 • Nemaš ozbiljnu nameru da se kontinuirano posvetiš ovom procesu koji iziskuje vreme i primenu kako bi izgradila nove navike i nove načine razmišljanja koji će je trajno osloboditi muka i nezadovoljstva – nov stil života.
 • Očekuješ detoxe, još jednu dijetu ili prečicu u nadi da će loše navike koje si stvarala godinama, nestati na lak način i za mesec dana. Neće za mesec, ali ako se potrudiš i daš sve od sebe, HOĆE ZAUVEK.

Na kraju pokazaću ti na primeru: ne možeš platiti personalnog trenera da umesto tebe izgradi ravan stomak. Moraš primeniti ono što ti pokaže. Isto tako je i na mom programu podrške. Džaba ti podrška, znanje, edukacija i svi alati ako ih ne primenjuješ.

Ono što ti ja dajem nije magična formula, ali jeste prilika da primeniš i naučiš isto ono što sam i ja, a za šta se itekako vredelo truditi, raditi, padati i ustajati, grešiti i nastavljati, za šta se vredelo boriti jer ta budućnost sada postaje tvoja sadašnjost. Mašta postaje stvarnost vrednim trudom, radom i primenom svega što te čeka u programu. 

 

Prijave se otvaraju samo dva puta godišnje i broj žena je ograničen. Ako osećaš da je ovaj program rešenje za kojim tragaš, prijavi se na vreme i obezbedi svoje mesto za prolećnu grupu koja startuje 1. 03. Naredna startuje 1.10. a do tada već možeš i hoćeš živeti sve ovo što ti program daje.

Koji rezultat ti program garantuje?

Ukoliko se obavežeš programu da ćeš primeniti sve ono što sam ti dala kroz njega, garantujem ti da ćeš izgraditi novi stil života, zdravije navike u ishrani i trajno održive promene u odnosu sa hranom i veće samopouzdanje kako bi znala kako da se pobrineš za sebe i svoje potrebe. Garantujem ti da ćeš upoznati svoje kapacitete koje ćemo zajedno jačati ovih 16 nedelja i da ćeš osetiti konačno šta znači osećaj „dobro mi je u svom telu.“

Moje žene su se nakon saradnje sa mnom osećale laganije, pune energije i unutrašnjeg zadovoljstva, osvežene, zadovoljne svojim novim izborima koji su postali njihova svakodnevica, mnogo lakše nego što su se u početku plašile.

Rekle su da danas više vole sebe, prihvataju svoje telo, naučile su kako da više poštuju sebe, uživaju više u sebi i zadovoljavanju svojih potreba jer su iskusile da su te promene na njoj prijale i njihovim partnerima i svim ostalim u okruženju, neretko su ih upravo one inspirisale da usvoje zajedno sa njima zdravije navike, stekle su izgubljeno samopouzdanje jer su kroz proces sebi pokazale koliko toga mogu sa lakoćom i iz ljubavi prema sebi, kao i to da im je program bio najbolja investicija u sebe u prethodnoj godini i da im je promenio život.

Spoznaje i uvide koje su dobile tokom pohađanja ovog programa su im pomogle da napreduju na drugim životnim poljima:

 • naučile su da postave jasno svoje granice što im je donelo napredak u komunikaciji i na privatnom ali i na poslovnom planu,
 • naučile su kako se pobrinu i zauzmu za sebe,
 • naučile su da nije sebično brinuti o sebi i svojim emocijama,
 • naučile su kako bolje da se organizuju u svakodnevnom životu, ne samo u bržoj pripremi zdravijih obroka, već i da jasno odrede svoje prioritete,
 • naučile su da se lakše nose sa svakodnevnim izazovima, pritiscima i stresom,
 • naučile su da prihvate svoje strahove i utišaju svog unutrašnjeg kritičara,
 • i najvažnije od svega naučile su kako da zavole i prihvate sebe, sa svim svojim manama i vrlinama, i da ne mere svoju vrednost brojkama na vagi, komentarima drugih ljudi i svojim uspesima i neuspesima.

Šta moraš da znaš ukoliko se odlučiš za saradnju sa mnom?

Ja nisam nutricionista, psihoterapeut i trener. Ja sam neko ko je ono što tebe čeka uspešno prošao tako da mogu da ti pomognem i dam način da postigneš to isto, ukoliko budeš iskoristila ovu priliku da po ovoj ceni, primeniš sve što ti program nudi. 

Zašto sam baš ja najbolja osoba da ti pomognem kroz svoj program podrške?

 • Zato što govorim tvojim jezikom. Sve što sam naučila od stručnjaka sa kojima sam sarađivala da bih unapredila svoj kvalitet života danas ja delim sa tobom na vrlo jednostavan i razumljiv način, kako bih ti skratila putanju, lutanje i gubljenje vremena. 
 • Zato što duboko verujem u to što tebi pričam, jer to nisam pročitala u knjigama i na internetu, ja to ŽIVIM; DIŠEM I RADIM  SVAKI DAN prethodne četiri godine.
 • Zato što imam debelo iskustveno znanje jer sve čemu učim tebe, ja sam primenila i implementirala na svojoj koži. Izgubila sam 20 kg za 8 meseci, bez držanja restriktivne dijete, uz pomoć svega ovoga što te učim na programu. 
Pre
Posle

Prva tri meseca sam izgubila 10kg, a narednih pet sam gubila 2kg mesečno. NIje mi ostao višak kože, nisam gubila ciklus i nisam imala nikakvih zdravstvenih problema. Izgubila sam 18% masti. Imala sam personalnog trenera svih 8 meseci za izgradnju navike fizičke aktivnosti koja mi je bila primarna navika jer sam imala dijagnozu početak diskushernije. Ugroženo zdravlje je nažalost bio moj pokretač. Ili na sreću, mada mi je sada žao što sam čekala da se to dogodi da bih shvatila da nemam izbora i da je DOSTA!

Ja sam prešla put kojim ti biraš da kreneš sada i tu sam da ti na praktičan način pokažem kako, idući stazom koju sam ja utabanala, zajedno sa ženama koje su bile na programu pre tebe.

Njihove priče možeš pogledati na ovoj stranici

Uz kompletan progam, moju podršku za sva pitanja, kao i podršku drugih žena u okviru programa, shvatićeš da nisi sama, da još puno žena poput tebe i mene prolazi uspešno ovaj proces. Imaćeš uvek nekom da se obratiš, da podeliš izazovne trenutke, kao i one lepe i uspešne, a u Viber grupi podrške ćeš uvek imati nepresušan izvor inspiracije i motivacije kad su u pitanju recepti.

Sadržaj programa

Šta program obuhvata i kako funkcioniše?

Program vremenski traje 16 nedelja (4 meseca), što znači da sve to vreme imaš moju DIREKTNU podršku i svakodnevni pristup. Postoji opcija nastavljanja dalje i nakon isteka.

Program je u formi audio zapisa i njegovu osnovu čini 5 modula sa lekcijama koje u proseku traju po 30 minuta. Ima preko 40 lekcija za sada. Pristup svim lekcijama dobijaju sve prijavljene prvog dana početka programa. Dobićeš svoj nalog i pristup lekcijama imaš 12 meseci 24h dnevno.

 + Pisani deo koji prati lekcije i radna sveska koja prati redosled lekcija sa pitanjima koja služe za konkretan rad i primenu, i ako je ne primeniš sve što si čula ostaće na nivou informacije. Tu su i bonus dodaci poput vodiča Smernice za nastavljanje dalje, ukoliko u bilo kom trenutku zapneš, da znaš na koji način i odakle da se vratiš u proces, umesto da odustaneš.

1. modul

Lekcije o postavljanju temelja za početak - edukacija o promeni mindseta

U okviru ovog modula ćeš naučiti kako da izađeš iz mindseta dijeta i uđeš u pojam održivosti i izgradnje trajnih promena.

Neke od lekcija koje te čekaju su: određivanje tvog jasnog Zašto koje će ti biti dugoročna motivacija, konkretna vežba vizuelizacije, šta znači nisi na dijeti, kako da kontrolišeš žudnju, zašto jedeš i kad nisi gladna, kako da olakšaš sebi promene koje dolaze, kako da prevaziđeš strah od neuspeha, kako da izgradiš mindset BIRAM PAMETNIJE koji će te služiti do kraja života, kako da naučiš da prihvatiš i zavoliš sebe i svoj odraz u ogledalu kroz promene koje dolaze. Dobijaš jasne smernice odakle da počneš odmah.

Lekcije u ovom modulu će te naučiti koliko često treba da jedeš i zašto je kalorijski deficit jedina tajna mršavljenja, šta je dnevnik ishrane i zašto je on važan, kako da odoliš hrani i izbegneš prejedanje, kako da kombinuješ namirnice tako da nema uskraćivanja i odricanja od omiljene hrane, kako da napraviš vreme za sebe, zašto kilaža stoji i koliko često treba da se meriš, kako da ne odustaneš i da izgradiš doslednost.

2. modul

Lekcije o izgradnji zdravijih navika u ishrani - konkretno sve o ishrani

3. modul

Nastavak lekcija o realnim izazovima i rešenja kako da ih prevaziđeš

U okviru ovog modula te čekaju lekcije uz pomoć kojih češ se: osloboditi straha od loše hrane, kako da prevaziđeš osećaj griže savesti i krivice nakon prejedanja, šta da jedeš u večernjim satima kada naiđe žudnja, kako da uspešno izgradiš naviku redovne fizičke aktivnosti, kako da se bolje organizuješ i kuvaš za sebe i za svoju porodicu, kako da smanjiš unos industrijskih slatkiša i zameniš ih zdravijim opcijama, kako da izgradiš samopouzdanje i samopoštovanje.

Sve to kroz praktične savete.

Lekcije četvrtog modula su tu da ti jasnim primerima pokažu kako da održiš motivaciju do kraja, kako da ostaneš dosledna, kako da izbegneš povratak na staro, kako da izbegneš prejedanja na proslavama, kako da izgradiš naviku nošenja obroka za poneti koje ćeš pripremiti za 10 minuta, kako da izbegneš drugu krajnost – ortoreksiju, koje su najčešće greške i kako da ih izbegneš, kao i šta da radiš tokom PMSa kada naiđe ogromna potreba za hranom.

4. modul

Lekcije o izgradnji veština potrebnih za trajne promene poput motivacije, discipline, doslednosti

5. modul

Ciklus predavanja o temi: Emocionalno prejedanje

U okviru ovog modula ćemo se baviti malo dublje temom emocionalnog prejedanja, i to ne samo kroz moje iskustvo, već i kroz predavanja dva stručna lica – terapeutom i psihoterapeutom.

Naučićeš da prepoznaš razliku između fizičke gladi i emocionalne gladi, i dobićeš jasne smernice i predloge rešenja kako da prevaziđeš problem emocionalnog prejedanja.

A kroz ceo program ćeš iskustveno učiti kako da prevaziđeš „napade“ prejedanja uz moju podršku i vođstvo kroz te situacije.

Dobijaš pristup svim lekcijama odmah na početku. Ja sam ih snimala onim redosledom za koji sam smatrala da je dobar za onog ko kreće od početka. Tvoje je da ih biraš i prolaziš onim tempom koji ti odgovara.

Šta još dobijam?

Bonus dodaci programu

Osim konkretnih lekcija koje će ti pomoći da promeniš svoj odnos sa hranom i posledično svoj stil života, spoznaš uzroke koji te „teraju“ da jedeš više nego što treba i povratiš svoje samopouzdanje, prijavom na program podrške dobijaš i BONUS DODATAK NA PROGRAM:

Viber grupa podrške tokom 4 meseca

Kao bonus dodatak, gde se nalazi cela ekipa koja kao i ti startuje sa programom, a koja je tu sa istim ciljem kao i ti. Grupa omogućava sjajnu energiju i služi kao mesto podrške, razumevanja, inspiracije i motivacije za svaku od vas. Grupa podrške je neprocenjivo važna tokom procesa trajnih promena jer su tu žene koje te apsolutno razumeju i ne osuđuju jer prolaze isto što i ti.

Punih 4 meseca pristup meni

Preko Vibera za sve nedoumice, izazove koje prolaziš, zapažanja kako teku promene i jednonedeljni izveštaj 1na1 u pisanoj formi na koji ti ja odgovaram u vidu glasovne poruke – mini konsultacije (koje u ovom trenutku prijave dobijaš besplatno), svih 16 nedelja.

Meet up

Pristup svim zatvorenim meet up druženjima uživo, koje naknadno dogovaramo.

Zoom kafica

Svake poslednje subote u mesecu tokom trajanja programa, Zoom kaficu – grupnu retrospektivu meseca iza nas sa ostalim učesnicama u kojoj je cilj da vidimo šta je bilo dobro i šta možemo bolje, koji trenutno izazov imamo-gde vam direktno dajem predlog rešenja, kao i da čujemo tuđa iskustva. Ovo je zaista neprocenjiv doživljaj, prema iskustvu svih mojih dosadašnjih učesnica. Grupna energija podrške je ogromni podsticaj.

Dodatni sadržaji

Sve ekstra dodatne teme i predavanja koje budem dodavala po potrebi.

Cena i prijava

Program startuje samo dva puta godišnje. Broj žena je ograničen kako bi moja podrška i feedback bili što kvalitetniji. Meni je važan kvalitet naše saradnje, koja je zasnovana na dva stuba: LJUDSKOST i RAZUMEVANJE. Nema osuđivanja, nema kritike, NEMA NAMETANJA PRAVILA, samo konstantna podrška u vidu jasnih smernica šta možeš da preduzmeš, ljubav i prihvatanje koje ćeš dobiti od mene.

Ukoliko si prepoznala u sebi da te ovaj vid saradnje sa mnom zove, pozivam te da se javiš i na vreme rezervišeš svoje mesto, jer postoji mogućnost da će se prijava zatvoriti ranije, čim se popune mesta.

Svoje mesto možeš rezervisati kada popuniš kontakt formu, nakon koje ću te kontaktirati da vidimo zajedno da li će ti sadržaj programa i ja kao mentor pomoći da trajno rešiš problem.

Naredna grupa startuje 1.03. 2023. godine.

Ukoliko prijavu izvršiš dva ili više meseca unapred, postoji mogućnost plaćanja na rate. 

Cena se odnosi na 4 meseca individualne saradnje 1na1 i struktuirano vođstvo kroz program.

Cena programa je 397e.

Program podrške nije još jedna dijeta ili plan ishrane koji skuplja prašinu na dnu fioke.

Prijavom na program ti pružaš sebi priliku da ostvariš rezultat POTPUNE PROMENE ŽIVOTNOG STILA, odnosno da rešiš problem trajno, za ceo život, jer si izabrala da ostaviš zabrane, odricanja, mučenja, gladovanja i prejedanja iza sebe.

Šta se dešava nakon što se prijaviš na program?

Nakon što se prijaviš na program, uz odgovor na nekoliko pitanja, i svoje učešće potvrdiš uplatom, potrebno je da dostaviš dokaz o uplati na e mail adresu. Nakon toga dobijaš e mail dobrodošlice sa detaljnim uputstvima za dalje.

Pristup celokupnom materijalu će ti biti odobren navedenog dana kada sve žene zajedno počinju sa programom. Jesenja ekipa počinje 1.10. a prolećna 1.03. Dobićeš svoju lozinku uz pomoć koje ćeš moći da pristupiš lekcijama i ostalom materijalu.

Ako si upravo donela odluku da ne želiš da odlažeš dalje stanje u kom se nalaziš i da želiš da se priključiš sjajnoj ekipi žena programa Veliki izazov, koja je rekla dosta je više i krenula ka otkrivanju prave sebe, koja je rešila da izgradi zdravije navike koje će je dugoročno služiti i pomoći joj da izgradi normalan odnos prema hrani, svom telu i onoj devojčici iznutra, kako se više nikad ne bi vratila na staro, rezerviši svoje mesto na vreme i spremi se za životnu promenu koju ćemo sa radošću zajedno kreirati.

Da li si i ti spremna za veliki izazov?
Prijavi se na online program podrške

Najčešća pitanja i nedoumice:

1.Plašim se da ću opet izneveriti sebe.

– Strah je normalna emocija. Komunicira nam da smo zabrinuti za sebe. Drži nas na oprezu. Ono što ja mogu da kažem je da OVAJ PROGRAM NIJE JOŠ JEDNA DIJETA. Dakle sve suprotno od dijete. Nema gladovanja, nema odricanja, zabrana i uskraćivanja. Tako da su male šanse da ćeš raditi bilo šta na silu i zato što moraš. Radićeš zato što želiš i zato što ćeš videti napredak. Osetićeš se dobro u svom telu. A onda nećeš želeti više da lažeš sebe. Postaće ti važno, jer si ostila u telu kako može biti lepo brinuti o sebi. Korak po korak, dan po dan.

2. Imam strah zbog dosadašnjih neuspeha.

Ovaj program nije još jedna dijeta. Zasniva se na pristupu koji je podržavajući, nežan, pun razumevanja i podrške.

Samim tim imaš mnogo veće šanse za uspeh nego kad te neko prisiljava da radiš nešto što ti je moranje, naporno, teško ili kritikuje i nameće kao što to radi svaka dijeta…

Ti biraš aposlutno sve šta ćeš da radiš na osnovu onog što možeš i želiš od onogo što ti ponudim kao smernice.

3. Dosadašnja iskustva nisu bila zadovoljavajuća, čak šta više bila su razočaravajuća.

Ako su dosadašnja iskustva bila zasnovana na  držanju dijeta, režima ishrane, slepog praćenja jelovnika bez razumevanja šire slike, znači slepog praćenja pravila, zabrana, konzumiranja samo bezukusne, neslane i bljutave hrane, izbacivanje u potpunosti omiljene hrane, pijenje praškova, detox sokića, korišćenja raznoraznih diuretika ili tableta za mršavljenje, onda je potpuno razumljivo zašto su bila razočaravajuća. Na ovaj način NIKADA nećete dugoročno i trajno rešiti problem viška kilgorama.

Kroz moj pristup, program i rad ćete dobiti priliku za  potpuno  novo iskustvo, suprotno svemu gorenavedenom, to vam garantujem. I garantujem da nikad niste iskusili ovakav pristup rešavanju problema sa ishranom/viškom kilograma/odrazom u ogledalu.

4. Sumnjam da ću biti dovoljno dosledna, dovoljno dugo posvećena.

Kad ne znamo šta nas čeka, a imali smo loša iskustva od ranije, naravno da sumnjamo da ćemo biti dosledni. Jer šta ako je još jedan krug odricanja, mučenja, moranja? Nije. Nema moranja, pravila, zabrana. Dozvoljeno vam je da grešite, brljate, padate, jedete sve. Od toga nema šanse da odustanete. Upravo to nam je podloga za učenje i trajne promene. 

Recept za posvećenost je želja i jasni koraci šta radite. Vi donesite u progam želju a ja vam dajem korake i podršku svakog trenutka da nastavite dalje. Može? 🙂 TO je win win situacija.

5. Sumnjam da će biti još jedan pogrešan potez u pokušaju da rešim problem i griže savesti da sam mogla potrošiti novac na nešto pametnije?

Koga zmija ujede taj se i guštera boji. NE dozvolite sbi da se zatvorite za nove opcije koje vam možda mogu život promeniti za 365 stepeni samo zato što ste ranije donosili pogrešne odluke. Već sedite i zapišite šta želite i šta vam je potebno. Onda pročitajte još jednom šta dobijate od ovog programa i naše saradnje i znaćete da li je za vas ili nije.

Što se tiče novca, ovo je investicija u životne promene a ne u još jedan jelovnik ili dijetu. Moje žene često na početku kažu da je program jeftin za ono što dobiju. 

Na kraju preračunajte na mesečnom nivou koliko novca trošite na grickalice, slatkiše, brzu hranu, šminku i garderobu u kojoj niste zadovoljni i biće vam sve jasno.

 

Cena programa će još rasti jer ga konstantno nadograđujem.

6. Plašim se da li ću ponovo odustati čim prođe motivacija?

Ovaj progam nije dijeta. Motivacije ako zafali tu smo ja i grupa da te podsetimo gde si krenula.

Ali ovakav progam zahteva tvoje obavezivanje da ćeš naredna 4 meseca primenjivati smernice koje dobiješ od mene i lekcija programa, u onoj meri koliko ti okolnosti dozvoljavaju. Da bi rešili problem moramo preduzimati korake, to je jasno.

Da li je jača želja da ostvariš svoj cilj od straha od odustajanja? Da li si spremna da budeš isrena prema sebi i obavežeš se na ono što realno možeš umesto još jednom na SVE ILI NIŠTA, i odricanje?

Ovo su pitanaja na koja samo ti imaš odgovor.

Ono što ti ja garantujem je da idemo KORAK PO KORAK, DAN PO DAN, prolazimo kroz izazove kad naiđu zajedno , i ne odustajemo. Tako se gradi istrajnost. Nikako drugačije i nikako na silu.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Prijavi se i preuzmi

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use