Online audio edukativni program

Šta je audio program podrške Veliki Izazov?

Trajno rešenje za skidanje kilograma bez restriktivnih dijeta

Play Video about online audio program jovana jevremovic utisak i cene
Zašto ovaj program

Ovo je program podrške koji će ti omogućiti da:

1

Izgubiš trajno višak kilograma, bez restriktivnih dijeta

2

Naučiš kako da održiš kilažu i ne vratiš ponovo višak kilograma

3

Zavoliš sebe i svoj odraz u ogledalu

Edukativni audio program
+
poklon pdf paket knjiga i kuvar

Trajno rešenje za skidanje kilograma bez restriktivnih dijeta

trajne promene navika u ishrani

samostalni prolazak
kroz online program
za trajno mršavljenje

pristup lekcijama 6 meseci
od dana kupovine

TRENUTNO JE ZATVORENA PRIJAVA SA MENTORSTVOM.

PROGRAM JE DOSTUPAN ZA SAMOSTALAN PROLAZAK KROZ LEKCIJE.

CENA JE ZBOG TOGA SNIŽENA SA 397e na 124e.

To znači da je materijal programa dostupan svima ali bez bonus dodataka rad 1na1 sa mnom i Viber grupe podrške.

Spisak lekcija pogledaj OVDE.

Kako je nastao program?

Mršavljenje bez zabrana, odricanja i najpre BEZ GLADOVANJA i dijeta.

Program podrške je nastao kao posledica mog iskustva, onog što sam lično isprobala na sebi i moj rezultat od -20kg, kao dokaz da sve što sam napisala radi i četiri godine nakon mršavljenja, nisam vratila ni jedan kilogram.

Poenta je u načinu mršavljenja, koji će ti trajno rešiti problem, a ne kratkoročno, kao što je to slučaj sa držanjem restriktivnih dijeta posle kojih se osećaš kao ponovni neuspeh.

Program i moje je za tebe ukoliko imaš sledeće probleme koje želiš da rešiš:

– ne mogu nikako da smršam trajno, šta god da sam pokušala.

– ne mogu da održim kilažu nakon što izgubim kilograme tokom držanja dijete/režima ishrane.

– nezadovoljna sam fizičkim izgledom i svojim odrazom u ogledalu, vidim samo ono loše na sebi.

Predlozi rešenja i konkretni saveti te čekaju u audio lekcijama, i uz njihovu primenu kilogrami će otići trajno, a ti ćeš se konačno osloboditi straha od njihovog ponovnog vraćanja, jer ćeš prateći program izgraditi zdravije navike i održivost.

Nakon što dođeš do svoje brojke na vagi, nema više pitanja “Kako da održim rezultat?”

Imaćeš znanje, učvršćeno promenama koje će se dešavati svakodnevno tokom samog procesa mršavljenja. Ponovo ćeš se radovati svom odrazu u ogledalu.

Šta ćeš naučiti

Šta dobijaš ukoliko se prijaviš na program podrške?

Prijavom na program podrške, bilo da je cilj gubitak viška kilograma ili izgradnja zdravijih navika i zdravijeg načina života, dobijaš jasne korake i konkretne predloge rešenja kroz audio lekcije uz pomoć kojih ćeš:

 • dobiti jasne i konkretne predloga obroka i smernice kako se kombinuje pravilno hrana, kako bi naučila suštinu na kojoj se zasniva zdravija ishrana (ne pravim plan ishrane jer nisam nutricionista), koji hleb i testeninu da izabreš, obroke za poneti  i organizaciju obroka za naredni dan, kako da spremaš i za sebe i za porodicu od onoga šta imaš u frižideru a ne moraš ceo dan da budeš u kuhinji, kako da se nateraš da treniraš i kako konkretno da ojačaš samopouzdanje, kako da izbegneš prejedanje u PMS-u, kako da upoznaš svoje telo i njegove PRAVE potrebe,
 • naučićeš kako to emocije utiču na potrebu za slatkišima i kako da smanjiš konzumiranje industrijskih slatkiša, zameniš ih za zdravije izbore slatkiša, umesto da ih potpuno i naglo izbaciš, što je neodrživo i nemoguće,
 • naučićeš kako ostati dosledna, istrajna, kako održati motivaciju do kraja, kako izbeći vraćanje na stare navike, kako izbeći drugu krajnost i opterećenost zdravom hranom, šta jesti za praznike i kako izbeći prejedanje,
 • naučićeš kada i koliko često treba da jedeš, kako ne bi bila 24h opterećena šta i kada smeš da jedeš, kao i da ne moraš da izbacuješ hranu koju voliš koju ti sve dijete brane, već da naučiš koja je koločina te hrane koja je u skladu sa tvojim dnevnim potrebama,
 • naučićeš šta znači biram pametnije jer je to način razmišljanja koji ćeš koristiti ostatak života, kako ne bi bila željna hrane koju voliš, a opet da ostaneš dosledna sebi i svojoj odluci da usvojiš zdravije navike koje će biti tvoja svakodnevica,
 • naučićeš kako se vodi dnevnik ishrane i zašto on čini 50% tvog uspeha, kako se biraju mini ciljevi i kako da ih ostvaruješ svakodnevno tako da stalno osećaš ponos i zadovoljstvo jer ti zaista ide,
 • naučićeš kako da prevaziđeš početne izazove poput  visokih očekivanja kao i zamku sve ili ništa, na zdravorazumski način, uz osećaj ponosa i potvrde da radiš stvarno sjajnu stvar za sebe,
 • naučićeš koliko često treba da se meriš kako ne bi odustala pre vremena i kako da brojke ne budu tvoj strah, neprijatelj i pritisak, već da rade za tebe i motivišu te,
 • naučićeš  kako da odoliš i prevaziđeš krize, kako da prevaziđeš strah od još jednog neuspeha, kako da kažeš ne koleginici/mami/sestri koja te nudi svaki čas hranom, kako da prevaziđeš svakodnevne borbe i izazove, kao i šta da radiš ako ipak ne uspeš da odoliš, i kako da nastaviš dalje i najvažnije kako da ne odustaneš,
 • naučićeš kako se kombinuje hrana u svakom obroku kako ne bi imala glavobolju šta da jedeš u gostima, restoranu, proslavama, rođendanima i sl.
 • naučićeš kako da napraviš vreme za sebe bez osećaja da si zbog toga sebična i da radiš ono što voliš a što ti nedostaje i za šta nikad nemaš vremena,
 • naučićeš kako da se oslobodiš  uverenja koja ti ne služe, poput straha od „loše hrane/smeća“, i da se fokusiraš na dugoročno održive navike,
 • naučićeš kako da prevaziđeš osećaj griže savesti i krivice nakon prejedanja, kao i to da „brljanje“ ne postoji, kako ne bi krivila sebe i osećala se loše, a naučićeš i šta stoji iza tog osećaja „nisam dovoljno dobra i nikad neću uspeti“.
Kome je namenjen audio program?

Ko je žena kojoj će program podrške Veliki Izazov pomoći da promeni stil života?

 • Program je namenjen tebi koja si prepoznala i odlučila da ti je dosta vraćanja na staro nakon restriktivnih dijeta.
 • Program je namenjen tebi koja si odlučila da vratiš moć u svoje ruke i kreiraš  zdraviji životni stil prema svojoj meri – svojim potrebama, željama, mogućnostima i zdravstvenom stanju.
 • Program je namenjen tebi koja želiš da kreiraš održivost, da naučiš da promeniš i transformišeš način razmišljanja koji te ograničava i čini nezadovoljnom, kao i loše navike i uverenja koje imaš o sebi i svom izgledu.
 • Program je namenjen tebi koja želiš da naučiš da oprostiš sebi, da veruješ sebi, da prihvatiš sebe i svoje emocije, kako prijatne tako i neprijatne kao deo normalnog, svakodnevnog života kako utehu i beg ne bi iznova tražila u hrani jer si svesna da tako trajno narušavaš i uništavaš svoje mentalno, fizičko i emocionalno zdravlje.
 • Program je namenjen tebi koja želiš da naučiš da stekneš balans, umerenost, da biraš pametnije a da se ne plašiš da pojedeš hranu koja je nutritivno siromašna u trenucima kada to zaista tvoje telo i duša želi.
 • Program je namenjen tebi koja želiš da primeniš jasne korake kako bi stekla veštine doslednosti, upornosti, bolje organizacije i jednostavnosti kako u ishrani tako i na ostalim životnim poljima.
 • Program je namenjen tebi koja ne želiš više da trpiš, da ćutiš, gutaš, potiskuješ i guraš u sebe sve ono čemu jasno i glasno želiš da kažeš NE i koja se usuđuješ da izgradiš jasne granice prvo prema sebi a onda i drugima.
 • Program je za tebe koja si spremna da naučiš kako da kažeš DA slobodi izbora, koja želiš da kažeš DA boljem i kvalitetnijem za sebe jer znaš da zaslužuješ i vrediš uključujući kvalitetnu hranu, treninge, putovanja, vreme za sebe i svim potrebama koje prepoznaš tokom procesa lične transformacije.
 • I NAJVAŽNIJEza kraj, program je za tebe koja si spremna da prestaneš da meriš sebe brojkama, kalupima i savršenstvu prema tuđim merilima i trendovima. Program je tu da te nauči kako da ponovo zavoliš sebe i svoj odraz u ogledalu.
 • Za tebe koja želiš da vratiš pravu sebe sebi, bez obzira na sve izazove koji će se na ovom putu javljati jer ni dana više ne želiš da ostaneš ovde gde si sada. Jer znaš da si vredna svakog dana i svake sekunde svog života, baš takva kakva jesi, jedinstvena i autentična, SVOJA.
 • Program je namenjen tebi koja želiš da ostaviš u nasleđe svojoj deci zdravije navike i način života.

Još uvek nisi sigurna da je program baš za tebe?

Program je namenjen tebi koja se, pored svih životnih uloga koje imaš – i majka i supruga i domaćica i zaposlena, usuđuješ i odvažuješ da ulažeš u sebe, svoj lični rast i razvoj zato što želiš da se osećaš bolje i energičnije, da živiš kvalitetnije, da naučiš da se hraniš zdravije i vodiš računa o svom mentalnom, fizičkom, emocionalnom i duhovnom zdravlju.

Trenutno se osećaš da si u ćorsokaku, hronično si umorna i preplavljena obavezama i pritiskom da u svemu što radiš budeš dovoljno dobra, i deci, i partneru i ukućanima i svima oko sebe, ali ipak bez obzira na sav svoj trud imaš osećaj da sve što uradiš nije dovoljno dobro.

Izgubila si kompas u svakodnevnim obavezama, ne znaš gde ćeš pre, osećaš se bezvoljno, nervozno i sputano, i kao kompenzaciju za stres, umor, probleme, pritisak sa svih strana, previše neprijatnih emocija koje ni ne stigneš da proživiš već ih samo gomilaš i potiskuješ, preživljavajući dan za danom, jedva čekajući da se dan završi, utehu, beg, sigurnost, mir ili kratkoročno zadovoljstvo da pobegneš od svega ovoga tražiš u hrani.

Sve češće se prejedaš i osećaš grižu savest, upućuješ sebi gomilu uvreda, osećaš neuspeh, sramotu i očaj nakon svakog obroka nad kojim gubiš kontrolu. Pokušavaš svakodnevno da držiš dijetu, misliš da ćeš gladovanjem rešiti svoj problem viška kilograma, pridržavaš se preko dana svih pravila i zabrana, odričeš se hrane koju voliš a ipak svako veče završiš tako što prekršiš sve i odustaneš.

Uprkos svemu tome, svako jutro krećeš ispočetka radeći iste stvari ponovo, na isti način, očekujući da će ovaj put uspeti.

Nakon nekog vremena i konstantnog počinjanja i odustajanja, osećaš kao da si u začaranom krugu, da si večiti luzer, zameraš sebi greške i šalješ sebi poruku da nikad nećeš uspeti šta god da pokušaš.

Iako negde u sebi, u dubini duše znaš da možeš, želiš i zaslužuješ više od tog svakodnevnog mučenja ali si očajna jer ne znaš šta da uradiš da konačno vratiš sebi staru sebe, da ponovo budeš zadovoljna svojim telom, da budeš zadovoljna kad se pogledaš u ogledalo, da budeš zadovoljna zdravljem, da vratiš sebi samopouzdanje.

Dosadilo ti je da živiš sa konstantnim osećajem krivice što nemaš više vremena za sebe, što trpiš tuđe uvrede, što koliko god da se trudiš da držiš sve pod kontrolom, i urednu kuću i čist veš i oprane sudove, i spremljene obroke za ukućane i svoju dijetu, budeš svima dobra, svaki dan završavaš osećajem kao da si isprana krpa koja nema motivacije ni želje za životom a kamoli za treningom i zdravijim životom.

Razumem te i ja sam bila ova žena. Odatle i izlaze ove reči.

Iako se plašiš još jednog novog početka, još jednog novog razočarenja ili neuspeha, iako znaš da će ti biti teško, spremna si jer šta god da se desi tokom procesa, znaš da ti neće biti teže nego ovde gde si danas.

Ne želiš više dijete, odlučila si da te nigde dobro do sada nisu dovele. Želiš da izgradiš zdravije navike tako da budeš primer i ponos svojoj deci, da i oni iz svog doma u život upavo ponesu to – naučene zdravije navike odmalena, i sliku u sećanju istinski srećne i zadovoljne majke, kao najlepše nasleđe za budućnost koje majka može ostaviti svom detetu.

Šta je uključeno

Kako će ti lekcije u programu pomoći?

Uštedećeš i vreme, energiju, razočarenja, patnju, novac koji ćeš baciti na još dijeta koje ne rade.

Imaćeš sve jasne i pre svega proverene korake koje sam ja primenila prvo na sebi i živim ih već četiri godine, na jednom mestu, tako da ne moraš da gubiš vreme na potragu i lutanje za još zbunjujućih ili neproverenih informacija.

Nisi sama.

Slušajući moje direktne smernice u trenucima kada naiđeš na realne izazove i prepreke u svakodnevnom životu, dobićeš odgovore kako da ih prevaziđeš.

Hej! Nema više besmislenih pravila, zabrana, gladovanja, odricanja, već logika, zdrav razum i jasne smernice koje možeš da uskladiš sa svojim svakodnevnim obavezama. Zar to nije radosna vest?

Sve konkretne predloge ti prilagođavaš baš sebi, NEMA MORANJA, jer je svaki proces individualan i poseban. Ti doziraš tempo i primenu spram svojih mogućnosti.

Ja nisam nutricionista, psihoterapeut i trener. Ja sam neko ko je ono što tebe čeka uspešno prošao tako da mogu da ti pomognem i dam način da postigneš to isto, ukoliko budeš iskoristila ovu priliku da po ovoj ceni, primeniš sve što ti program nudi. 

Zašto sam baš ja najbolja osoba da ti pomognem kroz svoj program podrške?

 • Zato što govorim tvojim jezikom. Sve što sam naučila od stručnjaka sa kojima sam sarađivala da bih unapredila svoj kvalitet života danas ja delim sa tobom na vrlo jednostavan i razumljiv način, kako bih ti skratila putanju, lutanje i gubljenje vremena. 
 • Zato što duboko verujem u to što tebi pričam, jer to nisam pročitala u knjigama i na internetu, ja to ŽIVIM; DIŠEM I RADIM  SVAKI DAN prethodne četiri godine.
 • Zato što imam debelo iskustveno znanje jer sve čemu učim tebe, ja sam primenila i implementirala na svojoj koži. Izgubila sam 20 kg za 8 meseci, bez držanja restriktivne dijete, uz pomoć svega ovoga što te učim na programu. 
Pre
Posle

Prva tri meseca sam izgubila 10kg, a narednih pet sam gubila 2kg mesečno. NIje mi ostao višak kože, nisam gubila ciklus i nisam imala nikakvih zdravstvenih problema. Izgubila sam 18% masti. Imala sam personalnog trenera svih 8 meseci za izgradnju navike fizičke aktivnosti koja mi je bila primarna navika jer sam imala dijagnozu početak diskushernije. Ugroženo zdravlje je nažalost bio moj pokretač. Ili na sreću, mada mi je sada žao što sam čekala da se to dogodi da bih shvatila da nemam izbora i da je DOSTA!

Ja sam prešla put kojim ti biraš da kreneš sada i tu sam da ti na praktičan način pokažem kako, idući stazom koju sam ja utabanala, zajedno sa ženama koje su bile na programu pre tebe.

Njihove priče možeš pogledati na ovoj stranici

Sadržaj programa

Šta program obuhvata i kako funkcioniše?

Program programu imaš 6 meseci od dana kupovine. Ako ti je potrebno još vremena, postoji opcija da ga po siboličnoj ceni produžiš.

Program je u formi audio zapisa i njegovu osnovu čini 5 modula sa lekcijama koje u proseku traju po 30 minuta. Ima preko 40 lekcija. Pristup svim lekcijama dobijš nakon uplate. Dobićeš svoj nalog i pristup lekcijama imaš 24h dnevno.

 + Pisani deo koji prati lekcije i radna sveska koja prati redosled lekcija sa pitanjima koja služe za konkretan rad i primenu, i ako je ne primeniš sve što si čula ostaće na nivou informacije. Tu su i bonus dodaci poput vodiča Smernice za nastavljanje dalje, ukoliko u bilo kom trenutku zapneš, da znaš na koji način i odakle da se vratiš u proces, umesto da odustaneš.

Plus na poklon dobijaš pdf paket knjiga + kuvar čija je vrednost 33e, tako da imaš i recepte i sve cake na jednom mestu, mimo lekcija.

1. modul

Lekcije o postavljanju temelja za početak - edukacija o promeni mindseta

U okviru ovog modula ćeš naučiti kako da izađeš iz mindseta dijeta i uđeš u pojam održivosti i izgradnje trajnih promena.

Neke od lekcija koje te čekaju su: određivanje tvog jasnog Zašto koje će ti biti dugoročna motivacija, konkretna vežba vizuelizacije, šta znači nisi na dijeti, kako da kontrolišeš žudnju, zašto jedeš i kad nisi gladna, kako da olakšaš sebi promene koje dolaze, kako da prevaziđeš strah od neuspeha, kako da izgradiš mindset BIRAM PAMETNIJE koji će te služiti do kraja života, kako da naučiš da prihvatiš i zavoliš sebe i svoj odraz u ogledalu kroz promene koje dolaze. Dobijaš jasne smernice odakle da počneš odmah.

Lekcije u ovom modulu će te naučiti koliko često treba da jedeš i zašto je kalorijski deficit jedina tajna mršavljenja, šta je dnevnik ishrane i zašto je on važan, kako da odoliš hrani i izbegneš prejedanje, kako da kombinuješ namirnice tako da nema uskraćivanja i odricanja od omiljene hrane, kako da napraviš vreme za sebe, zašto kilaža stoji i koliko često treba da se meriš, kako da ne odustaneš i da izgradiš doslednost.

2. modul

Lekcije o izgradnji zdravijih navika u ishrani - konkretno sve o ishrani

3. modul

Nastavak lekcija o realnim izazovima i rešenja kako da ih prevaziđeš

U okviru ovog modula te čekaju lekcije uz pomoć kojih češ se: osloboditi straha od loše hrane, kako da prevaziđeš osećaj griže savesti i krivice nakon prejedanja, šta da jedeš u večernjim satima kada naiđe žudnja, kako da uspešno izgradiš naviku redovne fizičke aktivnosti, kako da se bolje organizuješ i kuvaš za sebe i za svoju porodicu, kako da smanjiš unos industrijskih slatkiša i zameniš ih zdravijim opcijama, kako da izgradiš samopouzdanje i samopoštovanje.

Sve to kroz praktične savete.

Lekcije četvrtog modula su tu da ti jasnim primerima pokažu kako da održiš motivaciju do kraja, kako da ostaneš dosledna, kako da izbegneš povratak na staro, kako da izbegneš prejedanja na proslavama, kako da izgradiš naviku nošenja obroka za poneti koje ćeš pripremiti za 10 minuta, kako da izbegneš drugu krajnost – ortoreksiju, koje su najčešće greške i kako da ih izbegneš, kao i šta da radiš tokom PMSa kada naiđe ogromna potreba za hranom.

4. modul

Lekcije o izgradnji veština potrebnih za trajne promene poput motivacije, discipline, doslednosti

5. modul

Ciklus predavanja o temi: Emocionalno prejedanje

U okviru ovog modula ćemo se baviti malo dublje temom emocionalnog prejedanja, i to ne samo kroz moje iskustvo, već i kroz predavanja dva stručna lica – terapeutom i psihoterapeutom.

Naučićeš da prepoznaš razliku između fizičke gladi i emocionalne gladi, i dobićeš jasne smernice i predloge rešenja kako da prevaziđeš problem emocionalnog prejedanja.

A kroz ceo program ćeš iskustveno učiti kako da prevaziđeš „napade“ prejedanja uz praktične savete iz lekcija.

Dobijaš pristup svim lekcijama odmah na početku. Ja sam ih snimala onim redosledom za koji sam smatrala da je dobar za onog ko kreće od početka. Tvoje je da ih biraš i prolaziš onim tempom koji ti odgovara.

Cena i prijava

Sve lekcije su snimljene sa puno ljubavi, razumevanja i neosuđivanja. Vrlo su praktične i jasno razumljijve svakoj ženi, tako da nije potrebno nikakvo predznanje iz oblasti ishrane.

Ukoliko si prepoznala u sebi da želiš trajno da rešiš problem mršavljenja, pozivam te da se pridružiš ekipi od 300+ žena koje su uspešno prošle ovaj program.

Program kupuješ po sniženoj ceni od 124e.

Program podrške nije još jedna dijeta ili plan ishrane koji skuplja prašinu na dnu fioke.

Prijavom na program ti pružaš sebi priliku da ostvariš rezultat POTPUNE PROMENE ŽIVOTNOG STILA, odnosno da rešiš problem trajno, za ceo život, jer si izabrala da ostaviš zabrane, odricanja, mučenja, gladovanja i prejedanja iza sebe.

Pravo vreme za promenu odnosa sa hranom i navika u ishrani je uvek SADA.

Što više vremena prolazi, sve nam je teže da se pokrenemo.

A kroz ovaj program konačno dobijaš sve na jednom mestu što ti je potrebno da uspešno izađeš iz začaranog kruga restriktivnih dijeta i promeniš svoje životne navike trajno.

Na sva pitanja koja nisi imala odgovor i zbog kojih si odustajala, koje nisi imala koga da pitaš, odgovori su sada konačno tu, na jednom mestu i čekaju te.

 

Dobrodošla.

Šta se dešava nakon što se prijaviš na program?

Nakon što se prijaviš na program, potrebno je da dostaviš dokaz o uplati na e mail adresu. Nakon toga, najkasnije u narednih 24h,  dobijaš e mail sa lozinkom za pristup lekcijama i pdf materijalu. Pristup imaš 6 meseci.

Poklon pdf paket knjiga + kuvar dobijaš nakon uplate na tvoj email. Oni ti ostaju trajno.

Da li si i ti spremna za veliki izazov?
Prijavi se na online program podrške

Najčešća pitanja i nedoumice:

1.Plašim se da ću opet izneveriti sebe.

– Strah je normalna emocija. Komunicira nam da smo zabrinuti za sebe. Drži nas na oprezu. Ono što ja mogu da kažem je da OVAJ PROGRAM NIJE JOŠ JEDNA DIJETA. Dakle sve suprotno od dijete. Nema gladovanja, nema odricanja, zabrana i uskraćivanja. Tako da su male šanse da ćeš raditi bilo šta na silu i zato što moraš. Radićeš zato što želiš i zato što ćeš videti napredak. Osetićeš se dobro u svom telu. A onda nećeš želeti više da lažeš sebe. Postaće ti važno, jer si ostila u telu kako može biti lepo brinuti o sebi. Korak po korak, dan po dan.

2. Imam strah zbog dosadašnjih neuspeha.

Ovaj program nije još jedna dijeta. Zasniva se na pristupu koji je podržavajući, nežan, pun razumevanja i podrške.

Samim tim imaš mnogo veće šanse za uspeh nego kad te neko prisiljava da radiš nešto što ti je moranje, naporno, teško ili kritikuje i nameće kao što to radi svaka dijeta…

Ti biraš aposlutno sve šta ćeš da radiš na osnovu onog što možeš i želiš od onogo što ti ponudim kao smernice.

3. Dosadašnja iskustva nisu bila zadovoljavajuća, čak šta više bila su razočaravajuća.

Ako su dosadašnja iskustva bila zasnovana na  držanju dijeta, režima ishrane, slepog praćenja jelovnika bez razumevanja šire slike, znači slepog praćenja pravila, zabrana, konzumiranja samo bezukusne, neslane i bljutave hrane, izbacivanje u potpunosti omiljene hrane, pijenje praškova, detox sokića, korišćenja raznoraznih diuretika ili tableta za mršavljenje, onda je potpuno razumljivo zašto su bila razočaravajuća. Na ovaj način NIKADA nećete dugoročno i trajno rešiti problem viška kilgorama.

Kroz moj pristup i lekcije programa ćete dobiti priliku za  potpuno  novo iskustvo, suprotno svemu gorenavedenom, to vam garantujem. I garantujem da nikad niste iskusili ovakav pristup rešavanju problema sa ishranom/viškom kilograma/odrazom u ogledalu.

4. Sumnjam da ću biti dovoljno dosledna, dovoljno dugo posvećena.

Kad ne znamo šta nas čeka, a imali smo loša iskustva od ranije, naravno da sumnjamo da ćemo biti dosledni. Jer šta ako je još jedan krug odricanja, mučenja, moranja? Nije. Nema moranja, pravila, zabrana. Dozvoljeno vam je da grešite, brljate, padate, jedete sve. Od toga nema šanse da odustanete. Upravo to nam je podloga za učenje i trajne promene. 

Recept za posvećenost je želja i jasni koraci šta radite. Vi donesite u progam jasnu nameru i odluku a ja vam dajem korake i podršku kroy svaku lekciju da nastavite dalje. Može? 🙂 TO je win win situacija.

5. Sumnjam da će biti još jedan pogrešan potez u pokušaju da rešim problem i griže savesti da sam mogla potrošiti novac na nešto pametnije?

Koga zmija ujede taj se i guštera boji. NE dozvolite sebi da se zatvorite za nove opcije koje vam možda mogu život promeniti za 180 stepeni samo zato što ste ranije donosili pogrešne odluke. Već sedite i zapišite šta želite i šta vam je potebno. Onda pročitajte još jednom šta dobijate od ovog programa i znaćete da li je za vas ili nije.

Što se tiče novca, ovo je investicija u životne promene a ne u još jedan jelovnik ili dijetu. Moje žene često na početku kažu da je program jeftin za ono što dobiju. 

Na kraju preračunajte na mesečnom nivou koliko novca trošite na grickalice, slatkiše, brzu hranu, šminku i garderobu u kojoj niste zadovoljni i biće vam sve jasno.

6. Plašim se da li ću ponovo odustati čim prođe motivacija?

Ovaj progam nije dijeta. Postoje lekcije koje se upravo tiču postavljanja trajne motivacije kroz otkrivanje tvog ZAŠTO želim da ovo bude poslednji put mršavljenja.

Ali ovakav progam zahteva tvoje obavezivanje da ćeš primenjivati smernice koje dobiješ u lekcijama programa, u onoj meri koliko ti okolnosti dozvoljavaju. Da bi rešili problem moramo preduzimati korake, to je jasno.

Da li je jača želja da ostvariš svoj cilj od straha od odustajanja? Da li si spremna da budeš isrena prema sebi i obavežeš se na ono što realno možeš umesto još jednom na SVE ILI NIŠTA, i odricanje?

Ovo su pitanaja na koja samo ti imaš odgovor.

Ono što ti ja garantujem je da ako izabereš da ideš KORAK PO KORAK, DAN PO DAN, prolazićeš kroz izazove, jedan po jedan, kad naiđu, pokazaćeš sebi da možeš i nećeš želeti da odustaneš. Tako se gradi istrajnost. Nikako drugačije i nikako na silu.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Prijavi se i preuzmi

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use