Prestani da trošiš vreme, energiju i novac na dijete koje ne rade

Picture of Jovana Jevremović

Jovana Jevremović

Mentor u procesu lične transformacije i procesu mršavljenja

Cilj predavanja koje sam održala na temu prestani da trošiš svoje vreme, energiju i novac na dijete koje ne rade,

je da ti pruži drugi ugao gledanja na to šta je zaista tajna uspešnog mršavljenja bez vraćanja kilograma, kako bi ti uštedeo vreme i životnu energiju na nova razočaranja i neuspehe koje svaki novi put restriktivna dijeta nosi.

Predavanje će ti biti korisino ako se pronalaziš u sledećim izjavama.

Ako ti je:

  • Dosta ti je da te hrana kontroliše i želiš da vratiš moć u svoje ruke i kreiraš zdraviji životni stil prema svojoj meri – svojim potrebama, željama, mogućnostima i zdravstvenom stanju.
  • Želiš održivost a ne rezultate koji traju dok držiš dijetu? 
  • Dosta ti je osećaja krivice, griže savesti, stida i samokritike nakon svakog obroka, želiš da naučiš kako da prestaneš sa prejedanjem. 
  • Dosta ti je zabrana i odricanja, želiš da jedeš hranu koju voliš i da biraš pametnije u svakodnevnom životu. 
  • Dosta ti je pravila i smeš ovo, a ovo moraš da izbaciš, želiš da naučiš jasne korake kako bi ostala dosledna, uporna, bolje organizovana a da ne moraš svaki dan ceo dan da misđiš o hrani, želiš bre da živiš!
  • Dosta ti je više da trpiš, da ćutiš, gutaš, potiskuješ i guraš u sebe sve ono čemu jasno i glasno želiš da kaže NE! 
  • Želiš da naučiš kako da naučiš da daš sebi bolje i kvalitetnije, jer znaš da zaslužuješ i vrediš više od ovog što trenutno sebi daješ, uključujući kvalitetnu hranu, treninge, putovanja, vreme za sebe.

.

I NAJVAŽNIJE za kraj: dosta ti je da svoju vrednost meriš brojkama, kalupima i savršenstvu prema tuđim merilima i komentarima o tvom izgledu. Želiš sebe, pravu sebe! Svakog dana i svake sekunde svog života, baš takva kakva jesi, jedinstvena i autentična, SVOJA.

Predavanje možeš pogledati ovde.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Prijavi se i preuzmi

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use