PREMIUM sadržaj svakog utorka – PRIJAVI SE OVDE

Jovana Jevremović

Jovana Jevremović

Mentor u procesu lične transformacije i procesu mršavljenja

Zbog prelaska na drugu platformu za newsletter, koji će u narednom periodu biti dominantan način komunikacije sa vama (trenutno nisam aktivna na društvenim mrežama), neophodno je da ostavite svoju ispravnu e mail adresu i popunite sva polja ovog upitnika, bez preskakanja, i obavezno poslednji korak na kraju, ukoliko želite da primate moja pisma i besplatan koristan sadržaj. 

Nova platforma – nove teme. Očekuje vas mnogo više pisama na temu ljubavi prema sebiodnosa prema sebi i svom teluodnosa prema hrani. Pričaću mnogo više o temama ličnog rasta i razvoja kroz prizmu mojih iskustava i učenja iz oblasti psihoterapije jer i moj rast je usmeren ka tome da se bavim pomaganjem drugima kroz terapeutski rad. 

Ali ono što ostaje isto je moj pristup: nežan, podržavajući i saosećajan sa puno strpljenja i razumevanja prema onima koji odluče da koračaju sa mnom. 

Radujem vam se i dobrodošli da i dalje rastemo zajedno.

Još jednom: Ova kontakt forma je obavezna, pre nego što klikneš na dugme prijavi se na kraju stranice.

Hvala ti na izdvojenih par minuta da je popuniš.

Radujem se da se čitamo.

(I da, ja lično čitam svaku prijavu jer mi je važno da i ja tebe čujem i sada, a i kroz newsletter).

Ovaj newsletter je namenjen svim ženama koje dele iste životne vrednosti kao ja: slobodu, mir, želju za napredkom i rastom, hrabrost i odvažnost, autentičnost i ranjivost, iskrenost i lojalnost, poštovanje i jednakost, negovanje žene u sebi, lakoću, radoznalost i doslednost, usporavanje, prisutnost ali i akciju u skladu sa nama, porodicu, prirodu, putovanja, lepu forografiju, dobre knjige I filmove, kvalitetne odnose, pozitivan duh, veru u više dobro itd.

Cilj mog newslettera je da stvorim okruženje i zajendicu u kojoj ćemo biti slobodne i podržane da živimo sve ove vrednosti. Zajednicu gde je žena ženi drug. Gde ćemo biti slobodne da razmenjujemo svoja iskustva i pitanja, gde ćemo biti sigurne da podelimo svoje nedoumice, boli, ono što nas muči ali i lepe stvari, uspeh, zahvalnost i ponos. Gde ćemo moći da podelimo i preporučimo ono što nam je pomoglo i na taj način širimo dobro oko nas, jer osećamo tu potrebu iz srca. Gde želimo da dobijemo ali isto tako i da dajemo.

Ja smatram da je briga o sebi = prihvatanje svih delova sebe.

Ali prvi korak ka prihvatanju sebe je upoznavanje sebe.

I to je ono na šta želim da vas inspirišu i podrže moje priče, iskustva, znanja i uvidi koje budem delila sa vama. 

Da bolje upoznate sebe.

Dobrodošle ste ne samo da čitate moja pisma, već i da odgovarate na njih upravo u cilju razmene i zajedničkog rasta.

Dobrodošle ste ako želite nešto drugačije. Dobrodošle ste ako želite ljubav, svesnost, poštovanje i uvažavanje.

Dobrodošle ste ako želite primenu i promenu, da zaista naučite kako da brinete o sebi, a ne samo još jedan newsletter koji nikada nećete otvoriti.

Pisma stižu svakog utorka.

Ako ti ne stigne pismo, proveri spam i promotions foldere i prebaci mail u primarno/inbox sanduče.

Ako ga nema ni tamo, piši mi na mail da proverim da li je ispravno uneta e mail adresa.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Prijavi se i preuzmi

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use