PODCAST je tu!

Jovana Jevremović

Jovana Jevremović

Mentor u procesu lične transformacije i procesu mršavljenja

Radujem se što delim sa tobom novost, da ćemo se od sada redovno družiti kroz besplatan sadržaj u okviru podcasta Jovana Jevremović. Poslušaj prvu epizodu klikom na sliku ispod. Ukoliko ti se dopadne, možeš kliknuti dugme follow na kojoj god platformi želiš (anchor, spotify, google podcasts…) da pratiš naredne epizode u kojima ću deliti veoma koristan sadržaj u okviru puta promena, trajnog procesa mršavljenja i procesa lične transformacije kroz ishranu, kroz formu audio zapisa.

Dobro došli u epizodu 01 mog podcasta, Jovana Jevremović, u kom ćemo pričati na temu promena. Načina života, mindseta koji čini da se osećamo loše u svom telu (načina razmišljanja), odnosa prema svom telu (prihvatanje), povećanja kapaciteta da se lakše nosimo sa emocijama (životom) a sve to kroz ishranu, odnosno prateći poruke koje nam hrana koju biramo, šalje. Vreme je da naučimo zašto jedemo i kada nismo gladne, da upoznamo, razumemo, prihvatimo i vratimo sebe sebi.

Srećna sam što ću dati svoj doprinos da ti u tome pomognem.

Šta te čeka u prvoj epizodi?

U 15-o minutnom izlaganju sam sa tobom podelila, kroz konkretan i slikovit prikaz, šta je to proces lične transformacije, i zašto se on razlikuje od svih režima, restrikcija, zabrana, dijeta koje si isprobala. Upravo kako biste vi, koji slušate mogli da procenite da li se uopšte pronalazite u tom pojmu.

Pričamo o procesu promena kroz ishranu, kako to izgleda, šta će nam doneti, i kako se otisnuti na to putovanje.

Radujem se da čujem tvoje komentare, zapažanja ili pitanja na ovu temu.

Dobrodošla si.

Za više informacija kako se otisnuti na put lične transformacije kroz ishranu, uz podršku i vođstvo mentora – osobe koja je uspešno završila svoj proces mršavljenja, bez vraćanja kg nazad, kao i podršku grupe, pogledaj ovde. Program podrške je otvoren samo dva puta godišnje. Trenutno je u toku prijava za Prolećnu ekipu koja startuje sa programom 1.03. Broj mesta je ograničen.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Prijavi se i preuzmi

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use