Moje slike pre i posle procesa lične transformacije

Jovana Jevremović

Jovana Jevremović

Mentor u procesu lične transformacije i procesu mršavljenja

Na pre i posle fotografijama svi prvo obrate pažnju na fizički izgled.

Međutim fizički izgled nije ništa drugo već odraz našeg unutrašnjeg stanja.

U slikama koje slede možeš videti moj fizički izgled, a možeš i videti pravu mene. 

Ovo što vidiš na fotografijama sam PRAVA JA, ne nova ja. I moja snaga ne dolazi samo iz fizičke transformacije iako mi je ona dala telo koje je funkcionalno.

Već zbog toga što sam naučila da volim i prihvatam sebe baš onakvu kakva jesam. U svim izdanjima. Reč je o psihičkom delu transformacije.

Još jedna važna stvar.

Ja VOLIM sebe i pre i posle. Jer da nije bilo Jovane pre, ne bi bilo ni Jovane danas. Ona me je naučila da ne prihvatam manje, već da se borim za život kakav zaslužujem da živim.

ŽELIM, MOGU I USPEĆU. Koliko god vremena da je potrebno za to.

Ceo proces transformacije kao način suprotan držanju restriktivnih dijeta sam ispričala i nesebično ga delim kroz paket knjiga + kuvar, a detaljnije kroz programm podrške Veliki Izazov, jer ja živim ovo što pričam, i želim i tebi da ostvariš to isto, jer ja ZNAM DA MOŽEŠ i još važnije, znam kako da ti pokažem kako.

Upoznaj knjigu i kuvar

Upoznaj online audio program podrške

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Prijavi se i preuzmi

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use