5 razloga zašto nisam vratila kilograme nakon završenog procesa lične transformacije

Picture of Jovana Jevremović

Jovana Jevremović

Mentor u procesu lične transformacije i procesu mršavljenja

Verujem da ste, kao i ja, imali prilike da na internetu pronađete mnogo osoba koje su uspele da smršaju. Međutim, samo malo broj njih je zaista uspeo da zadrži kilažu nakon toga.

Ja svoj višak nisam vratila, prvi put u životu, nakon što sam uspela da je izgubim. Dakle, uspela sam da smršam trajno i upravo je to razlog zašto svoju priču delim dalje kroz praktične savete, i moja najveća motivacija da radim ovaj posao je upravo što je veliki broj žena nakon mog programa, ne samo postigao svoj cilj, već ga danas uspešno održava i uživa u svom novom načinu života, ne samo ishrane.

Zato ću vam navesti kojih je to 5 razloga koji su meni i njima omogućili da se nikad više ne vratimo na staro.

1. Promena mindseta –

načina razmišljanja jer džaba meni idealan broj na vagi, a ja nemam čim da ga zadržim. Promenila sam mnogo toga ali najvažniji mindset je ništa mi nije zabranjeno – menjam se jer to želim, želim da znam da BIRAM PAMETNIJE. 

2. Zdravije navike –

plan ishrane, praćenje satnice, zabrane i brdo pravila i bilo koji drugi režim nikada neće doneti održivost ako nije kreiran u skladu sa našim mogućnostima.

3. Emocionalno opismenjavanje –

emocije i naše neprihvatanje i neumeće da se nosimo sa njima, je jedan od glavnih razloga zašto posežemo za hranom i kad nismo gladne. Uložila sam vreme da naučim da ih prepoznam, prihvatim i otpustim tako da više nemam potrebu da emocionalne praznine popunjavam hranom.

4. Razumevanje da proces traje –

za trajne promene je potrebno vreme. I umesto da robujem velikim očekivanjima i savršenstvu, ja sam uložila vreme u svakodnevno sticanje veština kroz mini akcije, tako da sam izgradila doslednost, istrajnost i strpljenje koje me i dan danas služi u svim sferama života.

5. Okruženje –

našla sam podsticajno okruženje i podršku sam počela da tražim od ljudi koji prolaze isto što i ja, jer me oni razumeju. Ostali, iz nerazumevanja, svojim izjavama čine da budem nesigurna i da se preispitujem. Upravo zato sam u programu kreirala Viber grupu podrške jer je mnogo lakše kad znaš da nisi sama i da imaš nekog ko te zaista razume.

Upravo su ovi razlozi meni omogućili ne samo priliku da svoj višak nikad više ne vratim, već i da budem uspešna u svim drugim sferama svog života. Zato se ovaj način kojem vas ja učim i zove proces lične transformacije.

Ukoliko želiš priliku da isprobaš ovaj novi način, gde ćeš hranu iskoristiti da unaprediš svoje zdravlje, svoj način razmišljanja i svoj celokupan život detaljne informacije te čekaju u paketu knjiga i kuvar ukoliko želiš samostalno da se otisneš na put promena umesto na još jednu dijetu, a ukoliko želiš moju podršku tokom procesa, rezerviši svoje mesto u narednoj, prolećnoj grupi online programa podrške Veliki Izazov.

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Prijavi se i preuzmi

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use